Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rød Oksemørbrad serveret på salat med ingefær og radiser

Rød Oksemørbrad serveret på salat med ingefær og radiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
600 g.oksemørbrad (meget mørt)
1 spskknuste peberkorn
 Maldon sea salt
1 stort bdtradiser
2 bdt.rucola salat
0.5 fint snittet iceberg
1 spsk.frisk ingefær skåret i tynde strimler
1-2 mellem stærke chili skåret i strimler (uden kernerne)
1 bdt.frisk ingefær
 olivenolie til stegning
 
 Dressing:
2 spsk.sesamolie
2 spsk.soya
 saft fra 1 lime
 


Opskrift:

Rør salt og peber sammen og kom blandingen ud på et rent skærebræt. Rul mørbraden rundt så peber og salt sætter sig hele vejen rundt. Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider. Sæt kødet på en rist i en varm ovn, 200 grader 20 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt 10 minutter.

Snit radiserne og bland rucola med iceberg og anret det på et stort fad. Skær kødet i tynde skiver og anret det smukt henover salaten. Drys med ingefær og frisk chili. Drys med radiserne.

Pisk dressingen sammen og kom den henover sammen med plukket koriander og server med et godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18677 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu