Mysli med abrikos og tranebær

Mysli med abrikos og tranebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Musli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.havregryn
100 g.finthakkede mandler
75 g.sukker
2 spsk.honning
1.5 dl.klid
200 g.tørrede abrikoser:
100 g.tørrede tranebær
 evt.1-2 spsk. revet appelsinskal
1 l.tykmælk
 
Opskrift:
Havregryn, hakkede mandler og sukker blandes på en stor pande og ristes gyldent over svag varme. Vær opmærksom på, at det tager et godt stykke tid. Der røres jævnligt i gryn, mandler og sukker. Når blandingen er færdigristet, tilsættes honning og klid, det presses nærmest ud i grynene. Hvis du er vild med appelsin, så tilsæt den revne appelsinskal, men det kan sagtens undværes. Tag myslien af panden, og kom det på et stykke bage papir til afkøling. Tilsæt abrikoserne, som er skåret i strimler, samt tranebærrene. Når myslien er afkølet, kommes det på glas med låg. Server dit syrnede morgenmadsprodukt med et stort drys mysli på.





karakterer:
Opskriften er vist 8924 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu