italiensk hvedemel tipo 00250 g. italiensk hvedemel tipo 00
250
g.
durummel fin250 g. durummel fin
1
spsk.
salt1 spsk. salt
200
g.
durummel fin200 g. durummel fin
Pensling: Pensling:
æg æg
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet i en stor skål. Tilsæt de to typer mel. Rør dejen godt igennem og stil skålen med dej i køleskabet 10-12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og tilsæt salt og durummelet lidt ad gangen. Ælt det godt igennem, gerne på maskine. Tag dejen op på bordet og del den i tre kugler. Dejen må endelig ikke blive for tør, så prøv at undgå at komme mere mel i end angivet i opskriften. Læg et tørt viskestykke over dejen og lad den hvile til den er blevet ca. 25% større.
Ælt dejen igennem og form den til flutes. Læg igen viskestykket over og lad den hæve ca. 25%. Tænd ovnen på den højest mulige varme.
Pensl flutes med sammenpisket æg og skær en revne på langs af flutene. Stil brødet i ovnen. Skru ned på 210 grader og bag flutene i ca. 20 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 27420 gange, og udskrevet 639 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider