Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































English Muffins 02

English Muffins 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.vand
2.5 dl.mælk
2 tsk.salt
1 spsk.sukker
1 spsk.smør eller margarine
50 g.gær
0.5 dl.vand
450 g.hvedemel
 
Opskrift:
Man kan nu og da købe English Muffins i Danmark i pakker, men i USA kan man altid få dem i supermarkeder. Man kan også bage dem selv. Det er lidt omstændeligt, men besværet værd, når man én gang er kommet til at sætte pris på denne særlige form for morgenbrød. Bring den ene deciliter vand i kog og bland den med mælk, salt, sukker og smør i et stort bagefad. Lad det køle af, til det er lunkent. Opløs gæren i den halve deciliter vand, der også skal være lunken. Kom den opløste gær og 300 g mel i mælkeblandingen og rør grundigt. Dæk bagefadet med et rent viskestykke og lad det hæve på et lunt sted, til dejen får dobbelt størrelse (ca. en time). Tilsæt resten af melet og rør godt. Dæk igen med viskestykket og lad dejen hæve i endnu en time. Drys rigeligt mel på et stykke bagepapir og klap dejen ud til ca. 1 1/2 cm tykkelse. Skær den ud i runde stykker, ca. 8 cm i diameter, med et glas eller en kageudstikker. Dejen er lidt klistret og vanskelig at håndtere, men øvelse gør mester. Dæk de udskårne stykker endnu en gang med viskestykket, og lad dem hæve til næste dobbelt størrelse. Bag dem på en smurt temmelig varm pande, ca. 15 minutter på hver side; bag 5 minutter på første side og vend. Bag den anden side 15 minutter og vend og giv første side de sidste 10 minutter. Sæt varmen ned, hvis muffinerne bliver for hurtigt brune. Afkøl og del muffinerne i to dele med en gaffel og rist på en brødrister. Før ristning er muffinerne sprøde udvendig, men "svampede" indvendig. English Muffins kan fryses. Serveres med smør og marmelade eller til Eggs Benedict.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 28925 gange,
og udskrevet 322 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-09-18 15:05:42
den skal ikke under opkog i højeste grad på dit komfur det hele vælter ud!!!!