champignoner skåret i skiver100 g. champignoner skåret i skiver
2
fed
hvidløg finthakkede2 fed hvidløg finthakkede
1.5
tsk.
finthakket frisk timian eller 0.5 tsk. tørret1.5 tsk. finthakket frisk timian eller 0.5 tsk. tørret
3
forårsløg grofthakkede3 forårsløg grofthakkede
1
zucchini skåret i strimler1 zucchini skåret i strimler
1
rød peberfrugt skåret i tynde strimler1 rød peberfrugt skåret i tynde strimler
1.5
tsk.
citronsaft1.5 tsk. citronsaft
2
spsk.
revet parmesanost2 spsk. revet parmesanost
60
g.
revet mozzarella60 g. revet mozzarella
Opskrift:
Pisk æg, ¼ tsk. salt, lidt sort peber, mælk og ½ spsk. olivenolie sammen med en gaffel og stil blandingen til side.
Svits champignoner, hvidløg, timian, forårsløg og mere peber i 3 minutter på en pande i resten af olien.
Tilsæt zucchini, peberfrugt, resten af saltet og citronsaft, og steg i 3-4 minutter.
Fjern panden fra varmen, tilsæt parmesanost.
Hæld æggeblandingen over, sæt panden tilbage på varmen og steg 1 minut.
Drys mozzarellaost over.
Når osten er smeltet, er frittataen færdig.