frisk spaghetti eller linquine125 g. frisk spaghetti eller linquine
4
æg4 æg
1.5
dl.
mælk1.5 dl. mælk
1
spsk.
hakket persille1 spsk. hakket persille
3
spsk.
parmesanost3 spsk. parmesanost
1
tsk.
revet citronskal1 tsk. revet citronskal
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
60
g.
revet mozzarellaost60 g. revet mozzarellaost
tomatsalsa eller tacosauce tomatsalsa eller tacosauce
Opskrift:
Kog pastaen efter vejledningen på pakken.
Bland æg, mælk, persille, parmesanost, citronskal, salt og peber.
Kom pastaen i og bland godt.
Opvarm olie på en stegepande og hæld halvdelen af pastablandingen på panden.
Sørg for at den er godt fordelt på panden, drys mozzarella på og hæld resten af pastablandingen på.
Lad omeletten bage stille i ca. 8 minutter, eller indtil bunden og siderne er lysebrune.
Lad omeletten glide over på et fladt låg, vend den og kom den tilbage på panden.
Steg den anden side 8 minutter.
Server med tomatsalsa eller tacosauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10320 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
flyckt - 2013-10-13 13:31:50 brugte den som hurtigt aftensmad. dejlig og let.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider