Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Omelet med rejer, fisk og bønner

Omelet med rejer, fisk og bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 spsk.risvinseddike eller hvidvinseddike
1 spsk.sukker
1 spsk.citronsaft
125 g.grønne bønner skåret på langs i tynde skiver
1.5 spsk.olie
1 tsk.karry
 friskkværnet sort peber
100 g.kogte rejer
125 g.rødspættefileter skåret i mindre stykker
2 forårsløg skåret i tynde skiver
1 æg
3 æggehvider
 
Opskrift:
Bland eddike, 2 tsk. sukker og citronsaft i en skål og stil skålen til side. Blancher bønneskiverne i 1 liter kogende vand i 30 sekunder. Hæld vandet fra.

Opvarm 1 tsk. af olien på en stor stegepande. Tilsæt bønnerne, og steg i 2 minutter. Tilsæt ½ tsk. karry, halvdelen af eddikeblandingen og sort peber. Kog i 2 minutter, eller indtil væsken er fordampet. Hæld blandingen i en skål og stil til side.

Opvarm 2 tsk. af olien. Tilsæt rejer, fisk og forårsløg og steg 1 minut. Tilsæt resten af eddikeblandingen og grønsagsblandingen og kog 2-4 minutter indtil al væsken er fordampet. Stil fiske/grønsagsblandingen til side.

Pisk æg og æggehvider sammen med resten af karryen, resten af sukkeret, resten af olien og sort peber.

Tør panden af med et stykke køkkenrulle og opvarm panden. Hæld ca. 4 spsk. af æggeblandingen på og slyng det forsigtigt rundt. Steg omeletten i 30 sekunder, vend den og steg 10 sekunder på den anden side. Gentag processen med resten af æggeblandingen indtil der er fire tynde omeletter. Fordel grønsagsblandingen på halvdelen af hver omelet og fold den anden side over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13110 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

concillado  -  2007-02-18 14:36:47
OBS: Følgende fødevarer bør man slet ikke spise ved nikkeloverfølsomhed: Bønner, karry, og rejer!!!!!