østershatte eller andre svampe alt efter sæson50 g. østershatte eller andre svampe alt efter sæson
15
g.
smør15 g. smør
1
dl.
brun kalvesky eller hønsefond1 dl. brun kalvesky eller hønsefond
3
friske landæg3 friske landæg
salt salt
peber peber
3
skiver
god røget laks 2 af skiverne skæres i strimler3 skiver god røget laks 2 af skiverne skæres i strimler
hakket purløg hakket purløg
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i skiver.
Rist dem 2-3 minutter i smør og tilsæt skyen/fonden.
Lad væsken koge ind til en passende konsistens ca. 3 minutter.
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Hæld æggemassen på en varm teflonpande og læg laksestrimler i midten af panden.
Rør med ottetalsbevægelser i æggemassen, til den begynder at stivne.
Dæmp varmen.
Løsn omeletten langs kanten.
Ryst panden lidt frem og tilbage, så du kan mærke, om omeletten er løs.
Lad forsigtig halvdelen af omeletten glide over på en serveringstallerken og fold den anden side over.
Tilsæt hakket purløg til svampebouillonen og anret den omkring omeletten.
Læg den sidste skive røget laks oven på omeletten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11829 gange, og udskrevet 194 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider