chili frøene fjernet finhakket1-2 chili frøene fjernet finhakket
2
forårsløg finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)2 forårsløg finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)
2
tomater skåret i mindre tern2 tomater skåret i mindre tern
8
æg8 æg
8
spsk.
vand8 spsk. vand
0.5
tsk.
salt0.5 tsk. salt
hvid peber hvid peber
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
50
g.
cheddarost50 g. cheddarost
1.5-2
spsk.
hakket frisk koriander til pynt1.5-2 spsk. hakket frisk koriander til pynt
tacosauce tacosauce
Opskrift:
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek.
Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter.
Tag grønsagsblandingen op og stil til side.
Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel.
Varm resten af olien og hæld æggemassen på.
Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne.
Dæmp varmen og drys revet cheddar over.
Lad osten smelte.
Kom tomat-løgblandingen på.
Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost.
Server med tacosauce og chili-majsmuffins.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 26220 gange, og udskrevet 598 gange.
Kommentarer
Ali - 2008-05-10 21:29:40 Den er overlækker.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider