Varm 1-2 spsk. af olien i en tykbundet stegepande.
Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og selleri og steg 1 minut.
Kom blandingen i en skål og tilsæt rejer, krabbekød og skinke og bland godt.
Pisk æggene med salt og peber i en anden skål.
Rør dem i blandingen sammen med bønnespirer.
Varm resten af olien, hæld ca. 2 dl. æggemasse på panden ad gangen og steg de små æggekager 2-3 minutter på hver side.
Tilsæt evt. lidt mere olie.
Pynt med forårsløgstrimler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11678 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider