Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg københavn

Æg københavn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 engelske muffins
4 pocherede æg
2.5 dl.hollandaisesauce
100 g.røget laks
 
Opskrift:
Flæk de to muffins og rist dem let. Læg en halv muffins på hver tallerken og dæk med hollandaisesauce og et pocheret æg. Slut af med strimler af røget laks. Pynt evt. med persille og tynde tomatskiver.

Tips:

Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11943 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu