Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg Florentine

Æg Florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æg Florentine, billede 4 Æg Florentine, billede 1 Æg Florentine, billede 2 Æg Florentine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 pocherede æg
1 kg.frisk spinat skyllet tørret og nippet
1 tsk.salt
50 g.smør
4 dl.hollandaisesauce
4 spsk.parmesanost
 
Opskrift:
Tænd for ovngrillen.

Damp spinaten mør (ca. 5 minutter). Rør salt og smør i spinaten og kom det i et ildfast fad eller evt. portionsanrettet i flere små fade. Læg æg på. Dæk med hollandaisesauce og drys med parmesanost over. Stil det i ovnen 2-3 minutter indtil toppen er gylden.

Server med ristet brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25646 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu