Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krabbekager Benedict med krydret pølse og estragon-sennepssauce

Krabbekager Benedict med krydret pølse og estragon-sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Krabbekager:
2 ds.krabbekød
1 spsk.smør
1 lille løg finthakket
2 fedhvidløg finthakket
4-5 spsk.piskefløde
 salt
 hvid peber
2 spsk.hvedemel
2 dl.smuldret frisk brødkrumme f.eks. afskorpet toastbrød
2 æg
 olie til stegning
 
 Estragon-sennepssauce:
1 tsk.smør
1 spsk.finthakket løg
1 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.citronsaft
1 dl.piskefløde
2 spsk.smør
1 spsk.dijonsennep
2 tsk.estragon
0.5 tsk.salt
 hvid peber
 
4 pocherede æg
100 g.krydret pølse i skiver
1 spsk.persille til pynt
 
Opskrift:
Begynd med krabbekagerne. De kan evt. laves dagen i forvejen og varmes i ovnen næste dag.

Fjern ”stiverne” fra krabbekødet og pluk det lidt i stykker. Smelt smørret og svits løg og hvidløg 2-3 minutter. Fjern panden fra varmen og tilsæt krabbekød og piskefløde, smag til med salt og peber. Stil blandingen koldt mindst 1 time, gerne natten over.

Form krabbeblandingen til 4 store eller 8 små runde kugler, der trykkes flade. Dyp dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i brødkrumme.

Varm olien op og steg krabbekagerne 2 minutter på hver side. Tag dem op og læg dem et øjeblik på fedtsugende papir, sæt dem derefter i ovnen ved 100 grader C. for at holde dem varme.

Smelt 1 tsk. af smørret til saucen og svits det hakkede løg 2 minutter. Tilsæt eddike og citronsaft og bring det i kog. Kom piskefløde i, skru ned for varmen og lad det koge lidt ind. Tilsæt resten af smørret lidt efter lidt. Kom sennep og estragon i og smag til med salt og peber.

Steg pølseskiverne 1 minut på en tør pande. Anret en stor eller to små krabbekager på hver tallerken, læg et pocheret æg ovenpå og dæk med saucen. Læg 2-3 skiver pølser ved siden af og drys med persille.

Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13124 gange,
og udskrevet 248 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu