Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Huevos Rancheros (Mexikanske æg)

Huevos Rancheros (Mexikanske æg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
2 store løg finthakkede
2 fedhvidløg finthakkede
1 spsk.olie
2 dl.tomatsauce
0.5 tsk.stødt oregano
1 ds.refried beans (evt. kogte bønner)
50 g.revet cheddarost
6 tortillas
 olie til stegning af tortillas
6 æg
12 skiveravocado
2 dl.tacosauce eller tomatsalsa
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 180 grader C. Svits løg og hvidløg i olie 1 minut, tilsæt tomatsauce og oregano og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det småkoge uden låg i 15 minutter. Kom refried beans i et ildfast fad og drys ost på. Bag dem i ovnen i 15 minutter. Opvarm olien i en lille stegepande og steg de 6 tortillas en ad gangen, 1-2 minutter indtil de er sprøde. Vend dem flere gange under stegningen. Læg dem på fedtsugende papir.

Steg de 6 æg som almindelige spejlæg. Pas på de ikke bliver for tørre.

Dyp imens de stegte tortillas i den varme tomatsauce og læg dem på seks tallerkner. Hæld resten af saucen over og læg et æg som er drysset med revet ost, oven på hver tortilla. Pynt med avocadoskiver.

Server sammen med refried beans og tabacosauce eller tomatsalsa.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22334 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu