kogt eller stegt svine eller oksekød300 g. kogt eller stegt svine eller oksekød
1
peberfrugt grofthakket1 peberfrugt grofthakket
1
løg finthakket1 løg finthakket
2
fed
hvidløg finthakkede2 fed hvidløg finthakkede
100
g.
champignoner skåret i skiver100 g. champignoner skåret i skiver
100
g.
frisk spinat skyllet nippet og hakket100 g. frisk spinat skyllet nippet og hakket
50
g.
smør50 g. smør
8
pocherede æg8 pocherede æg
2
dl.
hollandaisesauce2 dl. hollandaisesauce
1.5
spsk.
hakket persille1.5 spsk. hakket persille
Opskrift:
Skær kartofler og kød i terninger.
Gem 2 spsk. af peberfrugten til pynt.
Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter.
Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter.
Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå.
Top med persille og hakket peberfrugt.
Tips:
Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 14063 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
klein svnenssoon - 2011-04-05 12:13:17 hej det smager okay men der skal også være lidt mere køs i
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider