Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocherede æg

Pocherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 friske kolde æg
 
 pr liter vand:
1 tsk.salt
1 tsk.hvidvinseddike
 
Opskrift:
Slå 1 æg ad gangen ud i en kop og hæld det forsigtigt i kogende vand i en sauterpande eller bred gryde. Lad æggene stå 3-4 minutter for svag varme under låg. Tag dem op med en hulske, læg dem et øjeblik i koldt saltvand og puds dem af.

Tips:

Bemærk:
Det er vigtigt at æggene er så frisklagte som muligt, da hviden ellers kan have svært ved at samle sig ordentligt om blommen. Tilbered æggene enkeltvis eller højst 3-4 ad gangen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 45168 gange,
og udskrevet 295 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per Hansen  -  2016-06-14 07:08:58
Brug en lille gryde Varm op til 98 grader Rør rundt så der dannes en hvirvel Put æg i centrum af hvirvlen Kog i fire minutter

kurt kulby  -  2012-03-24 07:13:46
nå jeg laver pocherede æg kommer jeg film i en suppe ske og snører til det virker godt så er der samling på æget.

Christian  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at servere dem med hollandaise sovs på toast med en lille tynd oksemørbradbøf imellem