Røræg med tomatsalsa

Røræg med tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Tomatsalsa:
250 g.tomater finthakkede
1 frisk rød chili frøene fjernet finthakket
3 fedhvidløg finthakkede
1 bdt.forårsløg eller 1 lille løg finthakket
1 lime saft heraf
1 spsk.hakket koriander
 
 Røræg:
4 æg
4 spsk.vand eller mælk
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Tomatsalsa:
Bland ingredienserne og lad salsaen stå 20 minutter før serveringen.

Røræg:
Pisk hele æg og væske sammen med en gaffel. Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande. Hæld æggemassen på. Dæmp varmen. Skrab forsigtigt den stivnede æggemasse fra bunden og ind mod midten med langsomme bevægelser. Sluk for panden lidt før rørægget er stivnet. Læg låg over. Tag forsigtigt rørægget af panden, så den blanke side hele tiden er opad.

Server røræggen med salsaen samt majs-baconmuffins.





karakterer:
Opskriften er vist 12044 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu