Røræg med tomatsalsa
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Tomatsalsa:
Bland ingredienserne og lad salsaen stå 20 minutter før serveringen. Røræg: Pisk hele æg og væske sammen med en gaffel. Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande. Hæld æggemassen på. Dæmp varmen. Skrab forsigtigt den stivnede æggemasse fra bunden og ind mod midten med langsomme bevægelser. Sluk for panden lidt før rørægget er stivnet. Læg låg over. Tag forsigtigt rørægget af panden, så den blanke side hele tiden er opad. Server røræggen med salsaen samt majs-baconmuffins. |
|
Opskriften er vist 12044 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne