Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fransk røræg med trøffelolie

Fransk røræg med trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 store æg
1 dl.danskvand
6 spsk.koldt smør skåret i små stykker
 salt
 friskkværnet sort peber
2 spsk.trøffelolie
1 spsk.finthakkede purløg
4 varme briocher
 
Opskrift:
Pisk æg og danskvand let sammen med en gaffel. Smelt 2 spsk. af smørret i en metalskål over vandbad. Tilsæt æggemassen og kog den over svag varme. Rør forsigtigt og skrab den stivnede æggemasse fra bunden, indtil æggemassen er næsten fast. Tilsæt resten af smørret, et stykke af gangen, indtil æggemassen er kogt igennem, men stadig blød. Drys med salt og peber. Dryp trøffelolien over og drys med purløg.

Pyntes evt. med et par skiver trøffel. Serveres straks med briocher.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15051 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu