Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madagaskarpebersauce

Madagaskarpebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1.5 tsk.madagaskarpeberkorn (grønne peberkorn i lage)
2 dl.vand
150 g.flødeost
 


Opskrift:

Hak de grønne peberkorn fint. Kom dem i sauterpanden med stegesky sammen med vand og flødeost. Bring blandingen i kog ved jævn varme og under omrøring, mens osten smelter. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 18942 gange,
og udskrevet 274 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bba  -  2008-09-07 11:25:05
Jeg har lært en anden opskrift på madagaskarsovs Madagaskarpeberkorn lidt sød chili fløde og en anelse ketchup


  -  2007-11-16 17:35:08
- opskriften kommer så vidt jeg husker fra en af Karolines kogebøger


slash  -  2007-11-16 17:33:23
hvis man anvender "rigtig" flødeost naturel(ikke noget med light) og kommer lidt bouillon og kulør i bliver resultatet super godt - og det er super let!!!!


  -  0000-00-00 00:00:00
ufattelig dårlig, idet osten aldrig blander sig med vandet!