Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tournedos af hakket struds

Tournedos af hakket struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
1 pk.bacon
4 frisketomater
1 dl.tomatpuré
1 bouillonterning
 frisk timian
 smør til stegning
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli.
Opskrift:

Start med at lave en god kraftig tomatsauce.

Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpuré, timian og peber.
Lad det småsnurre under låg et kvarters tid - gerne mere.
Smag til med salt.

Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver.
Drys med salt og peber og steg dem på pande eller grill, som du ville stege en almindelig hakkebøf.

Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4173 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgitte Hviid  -  0000-00-00 00:00:00
Meget god og let at lave