Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stuvet skvalderkål

Stuvet skvalderkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.unge lysegrønne blade af skvalderkål
 
 Sauce:
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
4 dl.fløde eller mælk
 salt
 peber
1 spsk.finthakket merian
 
Opskrift:
Tag stilkene af skvalderkålen og skyl den grundigt i flere hold koldt vand. Kom bladene i en gryde med det vand, der hænger ved og damp dem et par minutter under låg til de klapper sammen. Lad dem dryppe af i en sigte. Hak dem groft. Smelt smørret i en gryde. Det må ikke tage farve. Tilsæt melet under omrøring. Tilsæt fløde eller mælk lidt efter lidt under kraftig omrøring. Det er lettest hvis mælk eller fløde er lunet i forvejen. Lad saucen koge for svag varme under omrøring et par minutter. Tag gryden fra varmen og smag saucen til med salt, peber og merian. Vend den hakkede skvalderkål i saucen og varm stuvningen igennem. Spis til lidt sprødstegt bacon eller med smilende æg til. Fine skud af brændenælder kan bruges på samme måde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5427 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu