Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skvalderkål som spinat

Skvalderkål som spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.ung frisk skvalderkål
40 g.margarine
3 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
 salt
 tørret stødt merian
 
 bacon eller æg
 brød
 
Opskrift:
Pil stilkene fra skvalderkålen, skyl bladene grundigt, damp dem i egen væde 5-10 min., hak dem groft. Lav sovs af margarine, mel og mælk, giv kålen et opkog i sovsen, spæd lidt mere mælk i om nødvendigt. Smag til med krydderier. Server stuvningen til ristet bacon, kogte æg eller bare til ristet brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11632 gange,
og udskrevet 273 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu