Skvalderkål i fad

Skvalderkål i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.skvalderkålsblade
1 l.vand
1 tsk.salt
1.5 dl.Mornaysauce
1 spsk.citronsaft
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pluk blade fra skvalderkål og skyl dem grundigt Kog vandet med salt. Når det koger lægger du skvalderkålen i gryden. Så snart bladene er blevet bløde, hælder du dem i en sigte så vandet kan dryppe af. Pres evt. de sidste vand ud af bladene. Læg skvalderkålen i et fad Hæld mornaysaucen over og derefter citron, muskatnød, salt og peber Bag i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader Server skvalderkålen med kød, flutes og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12270 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu