Lav mørdejen og lad den hvile en time. Rul dejen ud i ca. 3 mm tykkelse. For en smurt tærteform med dejen og bag bunden 6-8 min. ved 200C. Blend mandlerne til mel. Bland æggehvider, sukker, mandelmel og rom. Hæld massen i tærteformen op til 1/2 cm fra kanten. Bages til mandelmassen stivner og bliver gylden, ca. 12-15 min. Afkøles. Sigt bærrene fra kirsebærsaucen, hak dem fint og kom dem i saucen igen. Kirsebærsaucen tilsættes den udblødte, smeltede husblas. Fordel saucen over tærten og sæt den i køleskabet til saucen er stivnet.
Serveres evt. med soft ice eller creme fraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6132 gange, og udskrevet 143 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider