Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu mel, bagepulver og fløde. Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst. Dejen hældes i en smurt springform.
Bager ved 175-200° i 30 min.
Imens kagen bager, koges glasuren sådan:
I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, mel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse.
Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over. Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12617 gange, og udskrevet 398 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider