Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Toscansk mandeltærte

Toscansk mandeltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
150 g.sukker
100 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
2 spsk.fløde
100 g.smeltet afsvalet smør
 
 Tosca-mandelmasse
50 g.smuttede mandler
2 spsk.smør
50 g.sukker
1 lille spsk. hvedemel
1 spsk.fløde
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, og heri røres nu mel, bagepulver og fløde. Smørret, der er smeltet og afkølet, røres i til sidst. Dejen hældes i en smurt springform. Bager ved 175-200° i 30 min. Imens kagen bager, koges glasuren sådan: I en tykbundet gryde kommes smuttede, grofthakkede eller snittede mandler sammen med sukker, smør, mel og fløde, og det koger op til en grødagtig masse. Når kagen mangler 10 min i at være færdig hældes glasuren over. Kagen får de sidste minutter lidt mere varme således at glasuren bliver lysebrun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12307 gange,
og udskrevet 392 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu