Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pavlova med hindbærcreme

Pavlova med hindbærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggehvider
2 dråbercitronsaft
160 g.flormelis med citronsmag
1 tsk.maizena
 
 Hindbærcreme:
2 dl.piskefløde
2 dl.fromage frais med hindbær
125 g.hindbær
2 spsk.sukker efter smag
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne halvstive med citronsaften. Hæld forsigtigt halvdelen af flormelisen i og pisk æggehviderne helt stive. Bland resten af flormelisen med maizena og sigt det over hviderne. Vend det forsigtigt ind i marengsen.

Tegn en cirkel på 20 cm. i diameter på et stykke bagepapir. Vend papiret og læg det på bageplade. Læg marengsmassen inden for cirklen og glat den ud med bagsiden af en ske. Kør skeen rundt, så der dannes en let fordybning i midten.

Bag bunden 1 ¼-1½ time ved 100° med ovndøren på klem. Køl bunden af og træk forsigtigt papiret af. Læg bunden på et kagefad.

Pisk fløden stiv. Vend fromage frais og hindbær i og smag til med sukker. Kom hindbærcremen på bunden og pynt med hindbær.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11539 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu