Hindbærrene moses sammen med sukkeret, er bærrene frosne så tø dem næsten op.
Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet.
Læg bundene sammen med hindbærcremen, hold en trediedel tilbage til den øverste bund.
Når lagkagen er lagt sammen pyntes den med masser af frisk frugt på toppen og serveres straks.
Tips:
Har du rigeligt frugt så læg ekstra hindbær imellem bundene.
Der kan selvfølgelig bruges ene friske hindbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(87 stemmer)
Opskriften er vist 235761 gange, og udskrevet 2490 gange.
Energi:
KJ total 11756 (2799 kcal)
KJ pr. Pers. 1469 (349 kcal)
Vægt ialt 1139 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1032 KJ (245 kcal) Protein 2.6 gram Fedt 14.6 gram Kulhydrat 27.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2015-06-06 12:45:13 Dejlig men og lige til :)
Mig - 2013-08-08 17:22:45 Kan denne kage holde sig på køl i et par dage???
Hilsen mig :)
Maya - 2013-02-01 15:37:47 Super god
Nanna - 2010-02-07 21:20:55 Hej.
Jeg skal have lavet en hjerteformet lagkage til min kæreste og vælger denne her. Den lyder og ser utrolig lækker, så kan kun ikke andet end glæde mig til at lave den og smage den :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider