Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme

Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverroastbeef
 balsamico
 olivenolie
 parmesan høvlet
 ristede pinjekerner
1 pakkeRucolasalat
 salt
 sort peber
 
 Persillerodscreme:
5 dl.af persillerødderne og saucen fra ”Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder”
2 spsk.Cremefraiche
1 dl.bredbladet persille og dild
 salt
 peber
 
Opskrift:
Blend persillerødder (i sauce) med urter og syrnet fløde. Smag til med salt og peber. Læg roastbeefen på et fad. Høvl parmesan henover, læg rucola og pinjekerner på og dryp med olie og balsamico. Smag til med salt og sort peber. Server persillecremen ved siden af med en skive godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 17451 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu