af persillerødderne og saucen fra ”Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder”5 dl. af persillerødderne og saucen fra ”Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder”
2
spsk.
syrnet fløde2 spsk. syrnet fløde
1
dl.
bredbladet persille og dild1 dl. bredbladet persille og dild
salt salt
peber peber
Opskrift:
Blend persillerødder (i sauce) med urter og syrnet fløde. Smag til med salt og peber.
Læg roastbeefen på et fad. Høvl parmesan henover, læg rucola og pinjekerner på og dryp med olie og balsamico. Smag til med salt og sort peber.
Server persillecremen ved siden af med en skive godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16150 gange, og udskrevet 256 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider