Krydret oksefilet
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Knus szechuan-peber, salt og peber i en morter. Pensl kødet med olie og rul det i krydderierne. Pensl en rygende varm pande med olie og steg den hurtigt på alle sider.
Skær julesalaten i tynde skiver og drys salt på. Hæld eddiken i en kasserolle sammen med lidt sukker, chili og ingefær. Kog det op og lad det simre lidt. Hæld det over julesalaten.
Lav en dressing ved at komme lidt vand i en gryde sammen med peberkorn. Tilsæt lidt fiskesauce, citronsaft, sukker, arrowroot og slutteligt forårsløg. Lad det simre let.
Skær fileten i tynde skiver og server med salat og dressing.
|
|
Opskriften er vist 35444 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne