Krydret oksefilet

Krydret oksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :

Ingredienser:
 Oksefilet
 Szechuan-peber
 Salt
 Sort peber
 Olie
 Julesalat
1.5 dl.hvidvinseddike
 Sukker
 Chilistrimler
 Ingefærstrimler
 Knuste peberkorn
 Thailandsk fiskesauce
 Citronsaft
 Arrowroot
 Hakkede forårsløg
 
Opskrift:
Knus szechuan-peber, salt og peber i en morter. Pensl kødet med olie og rul det i krydderierne. Pensl en rygende varm pande med olie og steg den hurtigt på alle sider. Skær julesalaten i tynde skiver og drys salt på. Hæld eddiken i en kasserolle sammen med lidt sukker, chili og ingefær. Kog det op og lad det simre lidt. Hæld det over julesalaten. Lav en dressing ved at komme lidt vand i en gryde sammen med peberkorn. Tilsæt lidt fiskesauce, citronsaft, sukker, arrowroot og slutteligt forårsløg. Lad det simre let. Skær fileten i tynde skiver og server med salat og dressing.


karakterer:
Opskriften er vist 33524 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu