vand eller suppe fra kogt kalkun/kylling4 dl. vand eller suppe fra kogt kalkun/kylling
2
små dåser koncentrer tomat2 små dåser koncentrer tomat
2
spsk.
paprika2 spsk. paprika
Salt Salt
peber peber
1
bakke
champignon1 bakke champignon
2
røde peberfrugter2 røde peberfrugter
1
ds.
majs1 ds. majs
1
bakke
cherrytomater1 bakke cherrytomater
evt.
lidt grønne asparges evt. lidt grønne asparges
500
g.
pasta500 g. pasta
300
g.
kalkun / kylling300 g. kalkun / kylling
Opskrift:
Sæt letsaltet vand over til pasta og kog det efter anvisning.
Steg bacon til det er sprødt snit de soltørrede tomater i små stykker og steg det med tilsæt paprika og champignon og lad det stege med. Tilsæt vand koncentrer tomat salt peber majs rød peberfrugt og asparges. Lad det koge lidt og smag til med salt peber og paprika efter smag. Tilsæt kogt kalkun / kylling og pasta. Rør rund og sluk for blusset. Tilsæt cherrytomater.
Kogning af Kalkun eller kylling.
Kalkun eller kylling
Lidt gulerødder
Løg
Laurbærblade
Salt
Hele peberkorn
Vand
Kog til kødet er rigtigt mørt. Brug evt. væsken til pastasalaten.
Tips:
Serveres VARM eller KOLD med flute.
Kan tilberedes uden kalkun / kylling.
Rigtig god som tilbehør til grill mad.
Det er lidt svært at sætte antal personer på da den både kan bruges som tilbehør og hovedret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(22 stemmer)
Opskriften er vist 42325 gange, og udskrevet 1029 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider