Sæt vandet til maccaronien op at koge og derefter lidt salt og maccaronien koges i den tid der er angivet på embalagen.
Kødsovs:
Løget hakkes og svitses i olien. Kødet bliver derefter brunet i gryden.
Oregano bliver drysset ud over.
De flåede tomater bliver tilsat og kødet bliver smagt til med salt og peber, småkoger 20-30 minutter til væden næsten er kogt væk.
Kødsauce og markaronni blandes sammen og stilles til afkøling.
Pizzadej:
Rør gæren ud i lunkent vand i en røreskål. Tilsæt salt, olie og mel. Slå dejen god sammen. Dæk skålen med et låg, og lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30-40 min.
Dejen fordeles og bliver rullet ud i 4-6 cirkler.
Kødet og maccaronien fordeles ud på cirklerne og det skal kun ligge på det halve af cirklen.
Osten bliver drysset ud over og pizzaen lukkes.
De bliver sat ind i en 200 grader C. alm. ovn i 25-30 min. Og så er de klar til servering.
Tips:
Når pizzaen lukkes så kan man pensle kanterne med 1 æg, så kan den lettere lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(156 stemmer)
Opskriften er vist 101195 gange, og udskrevet 4420 gange.
Energi:
KJ total 24499 (5833 kcal)
KJ pr. Pers. 4083 (972 kcal)
Vægt ialt 3012 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 813 KJ (193 kcal) Protein 9.6 gram Fedt 5.7 gram Kulhydrat 26.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider