Marengskager med hindbærcreme

Marengskager med hindbærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æggehvider
2.5 dl.sukker
1 spsk.citronsaft
 
 Fyld:
1-2 dl.hindbær
100 g.kvark 5%
1 dl.piskefløde
4-6 spsk.sukker
 
Opskrift:
Æggehvider piskes stive. Citronsaft tilsættes samt halvdelen af sukkeret og det piskes godt. Resten af sukkeret vendes i med let hånd. Fordel æggemassen i små cirkler på en bageplade, beklædt med bagepapir, som først er drysset med lidt mel. Bag marengsen i en 100 grader varm ovn i ca. 2½ - 3 timer. Til fyldet røres hindbær (gem lidt hele hindbær til pynt), kvark og sukker sammen i en blender. Piskefløden piskes til flødeskum og vendes forsigtig i til en blød hindbærcreme i marengskagerne. Pynt kagerne med hele hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 33732 gange,
og udskrevet 534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-29 18:16:16
øhhh... hvornår fatter folk det!? sukker ER fedtfattigt, der er 0 gram fedt i! det er rigtigt at det er meget kalorieholdigt, men det er to forskellige ting!!! sorry to say:)

  -   2011-05-20 17:11:41
Rimelig meget sukker alligevel

  -   2008-04-19 15:30:53
Virker da ikke specielt fedtfattig?