Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte sild med peberrod

Stegte sild med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store friskfangede høstsild uden ben men med skind
1 spsk.gammeldags dijonsennep den med hele sennepskorn i
2 tsk.fintrevet frisk peberrod
 salt
 sort Malabar peber
50 g.smør til stegning
 rugmel
1 stort skalotteløg
 
 Lage:
1 dl.sukker
1 dl.eddike
0.5 dl.vand
1 laurbærblad
6 hele Malabar peberkorn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Sildene lægges med skindsiden nedad, så de er åbne. Sennep og peberrod røres sammen og smøres forsigtig på sildekødet, nær midterstykket. Rugmel blandes med salt og Malabar peber. Sildene lukkes og vendes heri.

Smørret smeltes på pande og bruser af. Sildene steger 2-4 minutter på hver side ved middelvarme, hvorefter de afkøles.

Til lagen smeltes sukkeret i en gryde uden at brune. Eddike, vand og krydderier tilsættes, og lagen koger i to minutter. Løget skæres i ringe og lægges i. Til sidst lægges sildene i en skål og overhældes med lagen og løgringene.

Serveres med friskbagt rugbrød og friskkværnet smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10557 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu