skrællet gulerod i skiver1 skrællet gulerod i skiver
2
skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker2 skrællede mellemstore kartofler skåret i mindre stykker
1
lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker1 lille skrællet pastinak skåret i mindre stykker
2
dl.
fiskebouillon2 dl. fiskebouillon
1
dl.
vand1 dl. vand
1
spsk.
hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
0.5
citron saften heraf0.5 citron saften heraf
groft salt groft salt
1
laurbærblad1 laurbærblad
5
hele hvide peberkorn5 hele hvide peberkorn
Opskrift:
Alle rodfrugter koges letmøre i bouillon, vand, eddike, citronsaft, salt, peber og laurbærblad. Sildene krydres og vendes i rugmel. Steges på pande på begge sider i ca. 3 minutter på hver side ved svag varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9564 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider