Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsesteg med bigarade-sauce

Strudsesteg med bigarade-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 strudsestege á ca. 350 g
1 appelsin
1 citron
1 skalotteløg
 smør til bruning
1 spsk.sukker
2 dl.hvidvin
2.5 dl.hønsebouillon
 lidt majsstivelse
 salt
 peber
1-2 spsk.appelsinlikør (kan udelades)
 


Tilbehør:
råstege kartoffelbåde og kogte grønne bønner.
Opskrift:

Skræl skralden af appelsin og citron og fjern den hvide hinde på indersiden af skralden.
Skær skralden i supertynde lange strimler og giv dem et opkog i vand.
Spul med koldt vand og dryp af i sigte.

Hak skalotteløg fint.

Dup kødet med køkkenrulle og brun det på begge sider i fedtstof i en gryde.

Tag kødet op og rør skalotteløget og sukker i. Lad det karamellisere.
Tilsæt hvidvin og kog den ned til det halve. Tilsæt bouillon, saften fra appelsinen og den halve citron.

Læg kødet tilbage i gryden og kog under låg ca. 10 minutter på hver side, til kødet er rosa indeni. Tag kødet op og lad det hvile i stanniol og håndklæde.

Jævn til en tynd sauce med majsstivelse udrørt med koldt vand.
Tilsæt appelsin- / citronstrimler og smag til med salt, peber og evt. appelsinlikør.

Skær kødet i tynde skiver og læg dem på et fad. Hæld list sauce over og pynt med bønner, halve appelsinskiver og evt. lidt brøndkarse.

Serveres med den overskydende sauce, råstege kartoffelbåde og kogte grønne bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4235 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu