tomat concasse ( tomatkød uden skind og kerner )50 g. tomat concasse ( tomatkød uden skind og kerner )
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
spsk.
balsamicoeddike1 spsk. balsamicoeddike
salt salt
peber peber
5
skiver
rugbrød5 skiver rugbrød
Dressing: Dressing:
1.5
dl.
creme fraiche1.5 dl. creme fraiche
dild dild
salt salt
peber peber
Opskrift:
Sildene hakkes fint, tilsættes hakket skalotteløg og chornichoner. Tataren smages til med dild, tomat, olie, eddike salt og peber.
Tataren anrettes på et stykke rugbrød skåret på tværs med frisk dild og dressing. Evt pynt efter smag og behag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8918 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider