udvandede spegesildfileter eller kryddersild 4 udvandede spegesildfileter eller kryddersild
1
dl.
sennep - ikke for stærk 1 dl. sennep - ikke for stærk
0.5
dl.
sukker 0.5 dl. sukker
1.5
dl.
olie 1.5 dl. olie
1
dl.
fintsnittet porre 1 dl. fintsnittet porre
1
dl.
hakket dild1 dl. hakket dild
Opskrift:
Skyl fileterne og dup dem tørre i køkkenrulle. Skær dem ud i 1-2 cm brede snitter og læg dem i en sildeskål.
Rør sennep og sukker sammen og tilsæt olien i en tynd stråle. Rør, til saucen er glat og jævn. Tilsæt hakket porre og dild.
Hæld marinaden over silden og rør lidt rundt. Lad silden trække i mindst et par timer eller natten over på et køligt sted.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12055 gange, og udskrevet 293 gange.
Kommentarer
Kirsten - 2008-03-24 09:34:57 Super ret. Mine gæster var vilde med sildene. Ville gerne have opskriften, så det fik de.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider