Sennepsgravad sild

Sennepsgravad sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4  store friskfangede høstsild (ca 800 g når benene er fjernet)
 
 1. lage:
10 dl.vand
1.5 dl.eddike
1 spsk.salt
 
 2. tørlage:
1 bdt.frisk dild
0.5 dl.sukker
1 dl.salt
1 spsk.knuste gule sennepskorn
5 g.stødt sort Malabar peber
 
 Dressing:
2 spsk.dijonsennep
2 spsk.sukker
1 dl.vindruekerneolie
0.5 bdt.hakket dild
 
Opskrift:
Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over. Tages op og duppes tørre. Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2 grader C. Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.





karakterer:
Opskriften er vist 9305 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu