stødt sort Malabar peber5 g. stødt sort Malabar peber
Dressing: Dressing:
2
spsk.
dijonsennep2 spsk. dijonsennep
2
spsk.
sukker2 spsk. sukker
1
dl.
vindruekerneolie1 dl. vindruekerneolie
0.5
bdt.
hakket dild0.5 bdt. hakket dild
Opskrift:
Vand, eddike og salt koges sammen og sildene lægges i denne lage natten over. Tages op og duppes tørre. Kødsiderne drysses med en blanding af sukker, salt sennep og dild. Kødsiderne lægges mod hinanden, der lægges et let pres på og sildene stilles i køleskabet ved 2 grader C. Efter 24 timer, hvor sildene vendes 2-3 gange undervejs, hældes den væde fra, der er trængt ud af fisken, og silden serveres hel med sennepsdressingen, der er pisket grundigt sammen, så det ikke skiller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8315 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider