lille håndfuld friske basilikumblade1 lille håndfuld friske basilikumblade
7
kviste
persille7 kviste persille
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
spsk.
sildelage1 spsk. sildelage
4
spsk.
olie4 spsk. olie
1
tsk.
revet citronskal1 tsk. revet citronskal
1
spsk.
pinjekerner1 spsk. pinjekerner
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Miks alle ingredienserne til pestoen i blenderen. Smag til med salt og peber - ikke for meget salt.
Hæld væden fra sildene, dup dem med papir og del dem i mindre stykker. Bland dem i pestoen.
Lad det trække et par timer i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9041 gange, og udskrevet 208 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider