frisk ost eller mager flødeost2 spsk. frisk ost eller mager flødeost
1
tsk.
fintreven citronskal1 tsk. fintreven citronskal
salt salt
peber peber
50
g.
rugmel50 g. rugmel
2
dl.
cheasy fraiche 9%2 dl. cheasy fraiche 9%
1-2
tsk.
grov sennep1-2 tsk. grov sennep
0.5
tsk.
honning0.5 tsk. honning
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rør nødder, purløg, ost, citronskal, salt og peber sammen.
Bred fileterne ud på et bræt. Fordel en stribe fyld på hver filet og luk dem. Pres dem sammen, så de holder faconen under stegningen.. Drys sildene med salt, vend dem i rugmel og steg dem på panden i margerine 4-5 min.
Læg sildene på et fad.
Hæld den syrnede fløde på panden, og varm den ganske kort igennem. Smag til med sennep, honning, salt og peber.
Servér sennepsfløden til sildene sammen med kartofler eller groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5330 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider