Frys en lille isblok. (dagen før)
Skær porren i tynde ringe og skyl dem godt.
Klip dilden fint (gem nogle kviste til pynt) og bland med creme fraiche.
Del sildefileterne på langs og rul dem sammen.
Anret silderullerne på isblokken og fyld dem med kaviar.
Servér sildene med dild-creme fraichen, rå æggeblommer, sprøde porreringe og citronbåde.
Kan serveres med: Små, kogte kartofler eller rugbrød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7786 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider