Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvinssild

Rødvinssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 udvandede spegesild (fileter)
100 g.farin
0.5 dl.kogende vand
1.5 dl.eddike
0.25 dl.olie
1 dl.rødvin
2 spsk.tomatketchup
1 lille løg
1 stort glas cognac
1 lille håndfuld meget groft støt peber (som til peberbøf)
 
Opskrift:
Vand og farin koges, resten blandes i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7542 gange,
og udskrevet 131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2008-12-18 09:33:40
Den kogende farin og vand tages af varmen inden de øvrige ting blandes i, evt. kan eddiken koges med. Lagen køles af inden sildene lægges i. Har sikkert godt af at stå og trække natten over. Serveres med rugbrød.