Ferske sild renses godt. Skæres i 2 dele og koges med løg, hel peber, laurbærblade samt et bundt persille. Sildene tages op og holdes varme. Suppen bages op og tilsættes eventuelt lidt fiskesuppe. Suppen sies. Gulerødder, selleri og skrællede hvide kartofler kommes på, efter at være skåret i passende terninger. Smages til med salt og en smule sukker. Når urterne er kogte kommes sildene i, lige før serveringen. Drysses med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9449 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider