Stockholmersild

Stockholmersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 små kryddersildefileter
1 dl.vin-eddike
2 spsk.sukker
 
 Sennepsdressing:
2 spsk.slotssennep (eller Dijonsennep)
0.75 dl.olie
1 dl.Kaffefløde 9%
1-2 spsk.farin
2 tsk.stødt fennikel
0.5 dl.vin-eddike
3-4 spsk.fintskåret dild
 
Opskrift:
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.

Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer. Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, farin og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til.

Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.





karakterer:
Opskriften er vist 7175 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu