Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stockholmersild

Stockholmersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-8 små kryddersildefileter
1 dl.vin-eddike
2 spsk.sukker
 
 Sennepsdressing:
2 spsk.slotssennep (eller Dijonsennep)
0.75 dl.olie
1 dl.fløde (13 %)
1-2 spsk.puddersukker
2 tsk.stødt fennikel
0.5 dl.vin-eddike
3-4 spsk.fintskåret dild
 
Opskrift:
Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål. Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer. Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, puddersukker og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til. Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6317 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu