Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses, og hver sild deles i 2 stykker og lægges i en halvdyb skål.
Vin-eddike og sukker får et let opkog, afkøles og hældes over sildene, som nu skal trække i marinaden et par timer.
Til sennepsdressingen piskes sennep og olie omhyggeligt sammen, derefter tilsættes fløde, puddersukker og fennikel, hvorpå vin-eddiken kommer til.
Kryddersildestykkerne tages op af marinaden, lægges på et aflangt fad og dækkes med dressingen. Serveres efter et par timers forløb, og pyntes med den fintskårne dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6439 gange, og udskrevet 112 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider