Hertugindesild

Hertugindesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 sildefileter
1 bdt.dild plukket
4 spsk.dijonsennep
50 g.havregryn
 salt
 peber
 olie og smør til stegning
2 løg skåret i ringe
 
 Eddikelage:
5 dl.eddike
400 g.sukker
3 laurbærblade
6-7 peberkorn
 
Opskrift:
Start med eddikelagen. Kom eddike, laurbærblade og peberkorn i en gryde og bring det i kog. Hæld derefter sukkeret i, og rør rundt indtil sukkeret er opløst. Lad det hele simre et par min. og tag gryden af blusset.

Giv sildefileterne et lille snit, på tværs af fileterne, på skindsiden, så de er lette at folde sammen. Smør kødsiden med ca. en spsk. sennep pr. filet. Krydr med rigeligt salt og peber, og læg en ordentlig bunke dild, i den ene ende af fileterne. Fold fileterne sammen, så kødsiden vender udad. Vend dem i havregryn, og steg dem i en blanding af olie og smør, til de er gyldne.

Læg dem i et fad af passende størrelse. Fordel løgringene ud over, og hæld eddikelagen over.





karakterer:
Opskriften er vist 9038 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu