Store krydder sildefileter4 Store krydder sildefileter
3
spsk.
tomat purre3 spsk. tomat purre
1
dl.
portvin1 dl. portvin
3
spsk.
jomfruolie (oliven)3 spsk. jomfruolie (oliven)
3
spsk.
rødvinseddike3 spsk. rødvinseddike
0.25
tsk.
tørret timian0.25 tsk. tørret timian
3
spsk.
sukker3 spsk. sukker
1
løg1 løg
0.25
tsk.
sort peper0.25 tsk. sort peper
Opskrift:
Opvarm rødvinseddiken- opløs sukkeret i eddiken - tilsæt timian.
Rør tomat purre`en ud i portvinen - sammen med jomfruolien.
Finhak løget
Skær sildefilleterne i passende stykker.
Rør den afkølede rødvins eddike med sukker og timian sammen med rødvinslagen - smag til med peber
Rør de hakkede løg i lagen ( skal stadig være flydende )
Kom filetterne i lagen.
Bør trække mindst 12 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10433 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider