Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravet sild

Gravet sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Sildefileter
1 spsk.Sukker
1 spsk.Salt
0.5 tsk.Friskkværnet hvid peber
2 spsk.Frysetørret dild
1 bdt.Frisk dild
1 dl.Olie
2 spsk.Dildeddike
 
 Sennepsdressing:
1 spsk.Sød sennep
1 spsk.Sur sennep
1-2 spsk.Tørret dild
1 spsk.Sukker
2-3 spsk.Dildeddike
1 dl.Olie
 
Opskrift:
Optø sildene så meget at de kan skilles og åbnes. Se dem efter for ben og klip rygfinnerne af. Åbn sildene og læg halvdelen med skind siden nedad i et aflangt, halv dybt fad. Bland sukker, salt, tørret dild og drys det over sildene. Skyl den friske dild omhyggeligt og ryst den fri for vand, klip halvdelen over sildene. Læg resten af sildefileterne over med skindsiden opad. Drys resten af den friske dild over. Bland olie og dildeddike og hæld det over sildene. Læg folie over og let pres på. Prik nogle huller i foliet så der kan komme luft til. Sæt omgående sildene i køleskabet og lad dem trække til næste dag. Tag af og til fadet ud og øs lagen over sildene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10419 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu