Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinakylling

Kinakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
 Fars:
1 løg
200 g.hakket flæskekød
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 spsk.sherry
2 tsk.kartoffelmel
0.5 tsk.ingefær
2 spsk.vand
2 spsk.kinesisk soja
1 kg.kylling
2 tsk.salt
 lidt malet peber, smør
 
Opskrift:
Flæskekødet røres med de forskellige ingredienser og farsen fyldes i den rensede ( optøet) kylling, der gnides med salt og peber og anbringes i et ildfast glasfad. 3 spskf. kinesisk soja fordeles over ligesom smørklatter, ca. 100 g og kyllingen sættes på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ time, af og til øses skyen over.

Når kyllingen er blevet tilpas brun, dækkes den til med folie. Kyllingen parteres ud og lægges tilbage i fadet med farsen ligeledes i skiver.

Serveres med forskellige tilbehør, løse ris, ekstra kinesisk soja, bananskiver, hakkede rå løg, salat i strimler og klippet persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (35 stemmer)

Opskriften er vist 18601 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu