Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinakylling

Kinakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
 Fars:
1 løg
200 g.hakket flæskekød
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 spsk.sherry
2 tsk.kartoffelmel
0.5 tsk.ingefær
2 spsk.vand
2 spsk.kinesisk soja
1 kg.kylling
2 tsk.salt
 lidt malet peber, smør
 


Tilbehør:
løse ris, ekstra kinesisk soja, bananskiver, hakkede rå løg, salat i strimler og klippet persille
Opskrift:

Flæskekødet røres med de forskellige ingredienser og farsen fyldes i den rensede ( optøet) kylling, der gnides med salt og peber og anbringes i et ildfast glasfad. 3 spskf. kinesisk soja fordeles over ligesom smørklatter, ca. 100 g og kyllingen sættes på en rist på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca. 1½ time, af og til øses skyen over.

Når kyllingen er blevet tilpas brun, dækkes den til med folie. Kyllingen parteres ud og lægges tilbage i fadet med farsen ligeledes i skiver.

Serveres med forskellige tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (35 stemmer)

Opskriften er vist 18275 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu