Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glarmestersild 2

Glarmestersild 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :



Ingredienser:
2 Store Islandske spegesild
 Vand
3 dl.Eddike
1-1.5 dl.Sukker
10 Hele peberkorn
3 Laurbærblade
8 Hele allehånde
1 Lille stykke ingefær
1 Gulerod
6-8 Skiverporre
1 Rødløg
2 Skiverpeberrod
 
Opskrift:
Skyl silden og læg dem i koldt vand i et døgn. Skift vandet af og til. Skrab dem for slim og skæl og klip finnerne af. Skær silden op og rens og skyl dem. Aftør dem indvendig og udvendig, hverken skind eller ben må fjernes. Skær sildene i 2 cm. brede stykker. Bland eddike, sukker og krydderier i en gryde og giv lagen et opkog. Peber og allehånde skal være let knuste. Skær grøntsagerne i skiver og læg dem i den varme lage og lad den afkøle. Tag grøntsagerne op og læg dem lagvis med sildene i et højt glas. Hæld den kolde lage med krydderierne over, dæk med låg eller folie. Skal stå i køleskabet i mindst 2 døgn før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14550 gange,
og udskrevet 254 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu